Fillimi » Blog

Blog

Koha: Qershor-22-2018
Ne po përfundojmë në shfaqjen e mbërthyesve 18-19 tetor në Las Vegas, SHBA, vërtet sukses i madh, ne besojmë se tregu ynë amerikan do të jetë gjithnjë e më i madh. Tani po ju ndaj disa foto për shfaqje.
Shefi ynë Jane, së bashku me Andy, përfaqësues i shitjeve në SHBA dhe Boss i Përpunimit Z. Yan në stendën tonë së bashku me klientët tanë
Also Sharing your other info from Las vegas show ,hope you enjoying