Fillimi » Blog

Blog

Koha: Qershor-22-2018

I dashur Klient i Cmuar
Me anë të kësaj ju ftojmë sinqerisht ju dhe përfaqësuesit e kompanisë tuaj të vizitoni stendën tonë në 2017
Ekspozita Kombëtare Industriale e Lidhjes dhe Furnizimit me Mill nga 18 - 19 Tetor 2017
Do të ishte një kënaqësi e madhe t'ju takoja në ekspozitë. Ne presim që në të ardhmen të krijojmë marrëdhënie biznesi afatgjata me kompaninë tuaj.
Qendra e Ekspozitës: Convention Center & Sands Expo Las vegas
Numri i stendës Hardware T&Y: 1377
Data: 18 tetor - 19 nëntor 2017
Mangeri ynë i shitjeve Jane do të marrë pjesë në këtë panair, informacionet e saj të kontaktit si më poshtë
Jane: Email:[email mbrojtur] ; MP & Whatsapp: 86 136 0181 1134