PRODUKTE


ME SHUME +

Rreth T&Y


Industria e Hardware T&Y e Shangait e themeluar në 2009, duke u Përqëndruar Në Bërjen dhe Zhvillimin e Mbërthyesve Standardë dhe Pa Standard. prodhuesi i parë i ndërmarrjeve të orientuara nga prodhimi të fasteners me forcë të lartë dhe me cilësi të lartë të çelikit të pandryshkshëm, duke thyer varësinë afatgjatë nga situata e importeve të produkteve të tilla. Themeluesja Znj. Jane bërë këtë industri për më shumë se 10 vjet, edhe pse një zonjë e re. 6 vjet përvojë pune për fasteners në 500 kompanitë më të mira në botë, 6 vjet duke punuar për industrinë e pajisjeve T&Y.

ME SHUME +

Blog