Fillimi » Blog

Blog

Koha: Qershor-22-2018

Bolts: pjesë mekanike, me arra cilindrike me fasteners filetuar. Një lloj fiksimi i përbërë nga një kokë dhe një vidë (trup cilindrik me fije të jashtme) duhet të pajiset me një arrë për fiksimin e lidhjes së dy pjesëve me vrima përmes. Ky lloj i lidhjes quhet mbyllje. Të tilla si arrë nga rrufe në rrotullim poshtë, dhe mund të bëjë të dy pjesët larg, kështu që lidhja rrufe në qiell është një lidhje e lëvizshme. Inspektimi i rrufe në qiell mund të ndahet në dy lloje të makinerive artificiale dhe makinerike, rrjeti i mëposhtëm kinez i shulave përkatësisht i detajuar.
Artificiali është më primitivi është përdorimi më i zakonshëm i zbulimit të qëndrueshëm. Në mënyrë që të minimizohet dalja e mallrave që nuk kryejnë punë, stafi i përgjithshëm i prodhimit me mjete vizuale të paketimit ose transportimit të produkteve që do të testohen për të përjashtuar produkte të dëmtuar (përfshirë dëmtimin e dhëmbëve, përzierjen, ndryshkun, etj.).
Mënyrat e tjera për zbulimin automatik të makinës, kryesisht testimi i grimcave magnetike.
Inspektimi i grimcave magnetike është përdorimi i defekteve të bulonave në fushën magnetike dhe ndërveprimit të rrjedhjeve magnetike, për ekzistencën e mundshme të defekteve të bulonave (të tilla si çarje, skorje, përzierje, etj.) Përshkueshmëria dhe ndryshimi i përshkueshmërisë së çelikut, këto materiale nuk janë magnetizim i vazhdueshëm fusha magnetike në pjesën e rrjedhjes së fluksit magnetik do të ndodhë në sipërfaqen e rrjedhjes së pjesës së punës fusha magnetike e krijuar për të tërhequr formimin e defekteve magnetike në formimin e defekteve magnetike të pluhurit - shenjat magnetike në kushtet e duhura të dritës, duke treguar defekte në vend dhe forma, Akumulimi i këtyre pluhurit magnetik për të vëzhguar dhe shpjeguar, ka arritur qëllimin e heqjes së produkteve të këqija.