Fillimi » Blog

Blog

Koha: Qershor-22-2018

Javën e kaluar, klientët austriakë vizituan dhe diskutuam projektin e ri , ata duan të blejnë bulona toke me mbulesë plastike të kuqe, materiali është Class8.8, trajtimi sipërfaqësor është HDG, madhësia është M12 * 30. Unë kam shtuar vizatimet, ju mund të shikoni vizatimet që dërgojnë nga klientët tanë. Ky është një produkt i rregullt për ne dhe ne jemi të mirë për ta bërë këtë, Ne jemi shumë të lumtur të flasim për këtë bashkëpunim të arritur një qëllim ... Klientët premtojnë të na japin një porosi pasi të kthehen në shtëpi.

Ky është fillimi i një bashkëpunimi të shkëlqyeshëm , klientët premtojnë të na japin më shumë porosi pasi të konfirmohet porosia e parë